Termosisteme Iasi ⋆ Termosisteme concepute pentru a reduce costurile de incalzire cu aproximativ 30%. Sistemele de termoizolatie sunt sisteme ecologice ce elimina pierderile de caldura pe timp de iarna, mentin o atmosfera placuta pe timp de vara, marind durata de viata a unei constructii si pastrand un mediu sanatos in locuinta.

Compania noastra utilizeaza cea mai vasta si completa gama de sisteme termoizolante care poate fi gasita pe piata locala, dupa cum urmeaza:

  1. In functie de tipul materialului termoizolant: sisteme cu polistiren expandat si extrudat (EPS si XPS), sisteme cu vata minerala bazaltica (MW) si sisteme cu panouri din poliuretan rigid (PUR)
  2. In functie de finisajul utilizat in sistem: sisteme cu finisaj ceramic, sisteme cu finisaj fibrociment, sisteme cu finisaj din caramida aparenta din klinker, sisteme cu finisaje minerale diverse, sisteme cu vopsele diverse (acrilice, siliconice etc)
  3. In fuctie de modul de executie si aplicare a sistemului: sisteme de panouri prefabricate montate mecanic pe suprafata fatadei, sisteme executate in santier dupa metodele clasice
Termosisteme | Constructii Iasi | Servicii complete de Constructii si Amenajari Interioare

Galerie


Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, vă stăm cu plăcere la dispoziţie.

Ne puteti contacta la email: office@constructii-iasi.com , sau la tel: 0749 956-945