Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ serviciul cu care va intampinam in decizia dvs. ce are consecinte pe termen lung. De aceea, echipa noastra urmeaza cele mai noi standarde in ceea ce priveste etanseitatea, usurinta utilizarii si estetica.

In montarea ferestrelor de mansarda trebuie sa aveti in vedere: numarul de ferestre de care aveti nevoie, care depinde de tipul de incapere, de cantitatea de lumina naturala necesara si de ventilarea optima a spatiului amenajat. Pentru a beneficia de cantitatea optima de lumina naturala, suprafata vitrata trebuie sa reprezinte minim 10% din suprafata podelei. Alti factori de luat in considerare sunt simetria si aspectul general al mansardei, precum si accesul la privelistea dorita. Panta acoperisului influenteaza de asemenea alegerea ferestrelor de mansarda, cu cat panta este mai mica, cu atat lungimea ferestrei trebuie sa fie mai mare si invers, pentru a beneficia de un confort optim.
Investitia facuta în momentul achizitionarii ferestrei de mansarda trebuie asigurata cu un montaj de calitate al acesteia. Compania noastra este certificata in acest sens iar personalul instruit va monta fereastra dvs. cu atentie si profesionalism


Elementele componente ale ferestrei de mansarda

Fereastra de mansarda este realizata, in linii mari, pe aceleasi principii ca o fereastra obisnuita, dar trebuie sa ofere protectie maxima impotriva infiltrarii apelor meteorice. Acest lucru este realizat cu ajutorul ramelor de etansare, esentiale pentru buna functionare a ferestrei. Tipul si dimensiunile ramei depind de tipul invelitorii – sindrila, tigle, tabla sau tabla ondulata. Ele sunt realizate din materiale rezistente la coroziune (cum ar fi: aluminiu, zinc sau cupru) si la conditii meteorologice nefavorabile, iar partile lor laterale sunt prevazute cu garnituri de etansare.

In plus, puteti opta pentru solutia jgheaburilor de scurgere, care inconjoara fereastra de mansarda si usureaza scurgerea apei. Rama are si rolul de a elimina erorile de montaj si de a usura imbinarile cu hidroizolatia si folia anticondens ale acoperisului. E bine sa realizati o termoizolare de jur imprejurul ramei, pentru a evita formarea unor punti termice. Inlocuirea invelitorii dupa montarea ferestrei nu este necesara decat in cazul in care este degradata.


Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Captuseala interioara, indiferent de materialele alese, e bine sa o realizati in pozitie orizontala, la partea superioara a ferestrei, si verticala, la partea inferioara. In felul acesta veti avea asigurata o distributie eficienta a luminii in incapere si o cantitate mai mare decat in cazul captuselii perpendiculare pe panta acoperisului.

Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Constructii Iasi ⋆ Servicii complete de Constructii si Amenajari Interoare Iasi

Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Constructii Iasi ⋆ Servicii complete de Constructii si Amenajari Interoare Iasi

Tocul ferestrei poate fi din PVC (ideal pentru incaperi cu umiditate ridicata, in care posibilitatea formarii condensului este mai mare), dar pentru a evita aceasta problema, trebuie sa fie termoizolat (de obicei cu polietilena expandata in grosimi de pana la 1,5 cm). Pentru dormitoare sau camere de zi, lemnul este insa un material mai potrivit si foarte rezistent, daca a fost tratat corect (uscat, finisat prin tratare antifungicida si aplicarea unor straturi de lac).


Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Cerceveaua (partea mobila a ferestrei) este mai multe tipuri de deschidere pentru care puteti opta: articularea mediana are avantajul rotirii cu aproape 180o, ceea ce permite intretinerea foarte usoara. Datorita pozitiilor in care se poate fixa, acest tip de deschidere ofera siguranta impotriva accesului copiilor. Articularea in partea superioara, potrivita unui acoperis cu panta mica, este cea care poate oferi o priveliste neingradita. Tipul de deschidere si pozitia manerului de actionare este indicat sa le alegeti in functie de pozitia ferestrei, astfel incat aerisirea sa fie simpla si eficienta.

Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Constructii Iasi ⋆ Servicii complete de Constructii si Amenajari Interoare Iasi

Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Constructii Iasi ⋆ Servicii complete de Constructii si Amenajari Interoare Iasi

Montaj Ferestre Mansarda Iasi ⋆ Geamul trebuie sa fie dublu, cu un strat de aer inert care imbunatateste termo- izolarea. Grosimea geamului, de la 4 la 16 mm, este aleasa in functie de dimensiunea ferestrei. Factorul Low-E (o pelicula de oxizi metalici depusa pe sticla), este cel care micsoreaza pierderea de caldura prin radiatie cu pana la 96%.


Galerie


Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, vă stăm cu plăcere la dispoziţie.

Ne puteti contacta la email: office@constructii-iasi.com , sau la tel: 0749 956-945